Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 654 955 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Terepfutás: Rossz időjárás miatt törölték az UTMB és TDS versenyeket

pen | 2010-08-30 | 5 hozzászólás

A hétvégén rendezték a 166 kilométeres The North Face Ultra Trail Tour du Mont Blanc terepfutóversenyt az Alpokban, valamint a kísérő versenyszámokat, a 98 km-es CCC-t, a 111 km-es TDS-t és a  240 kilis PTL csapatversenyt. A rossz idő miatt pár órával indulás után a szervezők lefújták az UTMB-t, a TDS mezőnye pedig már el sem rajtolhatott.

Terepfutás: Hétvégén rajtol az Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB)

pen | 2010-08-24 | 2 hozzászólás

A hétvégén rendezik a 166 kilométeres The North Face Ultra Trail Tour du Mont Blanc terepfutóversenyt az Alpokban, ahol a magashegyi útvonalat két napon keresztül, éjjel-nappal folyamatosan futva tették meg a versenyzők. A magyar különítmény idén különösen nagy létszámmal vág neki a verseny(ek)nek.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke