Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 40 832 185 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Bécs-Pozsony-Budapest Szupermarathon: Harmadik nap

pen | 2008-10-21 | Nincs hozzászólás!

A harmadik napon Győr és Tata között 60 kilométer várt a futókra A férfi egyéni versenyben Zabari János volt a leggyorsabb, míg a nőknél ismét Maria Bak ért célba elsőként. A váltóknál a Dower-WSG-Lőrinc és a Pedro Pékség győzött.

Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton: második nap

pen | 2008-10-21 | Nincs hozzászólás!

A Bécs-Pozsony-Budapest Szupermarathon 2. napján Pozsonyból Győrbe futott a mezőny. Az egyénieknél Janicki és Maria Bak vezet, a váltóknál másodpercek döntöttek csak a helyezésekről az élen. 

Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton: Első nap

pen | 2008-10-20 | 1 hozzászólás

Vasárnap reggel 9 órakor rajtolt a 19. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton 55 egyéni induló, 130 váltócsapat, 100 kerékpáros és 10 görkorcsolyázó részvételével. Az egyéni versenyben a nőknél és a férfiaknál egyaránt a címvédők, a német Maria Bak, illetve a lengyel Jaroslaw Janicki szerezték meg a győzelmet az első napon.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke