Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 899 434 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon: Boronkay Péter vb második helyéről mesél

pen | 2008-06-20 | Nincs hozzászólás!

Boronkay Péter, miután Európa-bajnok lett májusban a mozgáskorlátozottak kategóriájában a triatlon eb-n, Vancouverben a triatlon világbajnokságon is rajthoz állt, és remek versenyzéssel ezüstérmet szerzett. Az alábbi interjúban a vb-ről és az eb-ről is mesélt a triunfo-nak.

Triatlon: Szabó Zita olimpiai induló, Kuttor és Walkó tartalék

pen | 2008-06-09 | Nincs hozzászólás!

Szabó Zita olimpiai résztvevőnek számít a triatlon-világbajnokság utáni világranglista alapján. Vancouverben Kuttor Csaba a 38. helyen végzett, és ezzel a harmadik számú pekingi tartalék, akárcsak a viadalt szintén kihagyó Walkó Andrea. Koch Renáta az U23-as mezőnyben 8. lett.

Triatlon: junior érem a vb első napján

pen | 2008-06-06 | Nincs hozzászólás!

A 2005-ös Eb-5., a 2006-os és 2007-es vb 5. helyezése után a junior korú Tóth Zsófia azért jött Vancouverbe, hogy a legjobb négy között végezzen - sikerült. Sőt a világbajnokság nyitónapján máris érmet szerzett a magyar küldöttségnek, hidegrázó úszás és életveszélyes kerékpározás után úgy futott, hogy a dobogó harmadik helyére felállhatott. Szalay Szandra 14., Horváth Gréta 20. lett, míg a junior fiúknál Király Kristóf a 15, Tóth Tamás az 58. helyen ért célba.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke