Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 665 057 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Szabadidősport - kérdőíves konzultációra hív a szövetség

Bozót | 2015-10-28 | Nincs hozzászólás!

A Magyar Szabadidősport Szövetség konzultációra hívja a lakosságot, annak feltérképezésére, miért mozognak olyan kevesen és keveset hazánkban. A konzultáció módja online kérdőív kitöltése. Töltsük ki, miért ne...

Nyílt gyakorlati tájékoztatót és konzultációt szervez a MASZ

Bozót | 2015-03-24 | Nincs hozzászólás!

Gyakorlati tájékoztatóval egybekötött konzultációt rendez a MASZ március 29-én vasárnap, a Testnevelési Egyetem Hepp Ferenc dísztermében (1123 Budapest, Alkotás u. 44.). A mellékletben olvasható programra a szövetség várja a klubvezetők, szakosztályvezetők, sportorvosok, masszőrök, edzők és atléták megjelenését. Az eseményen történő részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes.

Olimpia - első MOB konzultáció a riói olimpiáról

Bozót | 2014-07-02 | Nincs hozzászólás!

767 nappal a riói játékok előtt, először tartott a 2016-os olimpiával kapcsolatban konzultációt az érintett sportági szövetségek számára a Magyar Olimpiai Bizottság. "Az olimpiai csapat felelőssége és joga a MOB-nál van, így a riói olimpia a MOB kiemelt projektje" - fogalmazott Szabó Bence főtitkár a megbeszélésen.

Pekingi Olimpia: Valószínűleg csak húsz orvos és gyúró utazhat

pen | 2008-04-04 | 1 hozzászólás

A sportágvezetők olimpiai konzultációra gyűltek össze a MOB tanácstermében. Szó volt többek között a kötelező doppingellenőrzésekről, a csapattal Pekingbe utazó sportegészségügyi csoport - az orvosok és gyúrók - létszámának kényszerű csökkentéséről és egy új doppingszerről is.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke