Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 869 115 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Vuelta 2013 - a korrekorder Hoerner nyerte az összetettet

Bozót | 2013-09-16 | Nincs hozzászólás!

Chris Horner megőrizte előnyét a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana 21., záró szakaszán, így megnyerte a viadalt. A 42. születésnapját október 23-án ünneplő amerikai kerekes ezzel rekordot döntött: a valaha volt legidősebb versenyző, aki nagy körversenyen diadalmaskodott.

Vuelta 2013 - korrekorder szakaszgyőzelme a harmadik versenynapon

Bozót | 2013-08-27 | Nincs hozzászólás!

A RadioShack Leopard versenyzője Chris Horner nyerte a Vuelta harmadik szakaszát. A 41 éves amerikai kerekes a harmadik kategóriás húzódáson kijelölt cél előtt 1km-rel lépett meg az élbolytól és végül minimális előnnyel ért haza a favoritok előtt. 

Kerékpár: Horner is a RadioShack-hez igazol

pen | 2009-10-05 | Nincs hozzászólás!

Ismét volt csapatából, az Asztanából erősít a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong új kerékpárosklubja, a RadioShack. Chris Horner kétéves szerződést kötött a csapattal.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke