Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 868 945 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár: Valverde vezet a Dauphiné Libéré-n

pen | 2009-06-12 | Nincs hozzászólás!

Elérkezett az első komoly hegyi szakasz a Dauphiné Libéré-n, mely során a 146 versenyben maradt kerekesnek a Mont Ventoux emelkedőjét kellett megmásznia. A 154km-ből az első 132 kilométeren csupán egy harmadik és három negyedik kategóriás emelkedőt kellett teljesíteni, az utolsó 21.5km viszont a Mont Ventoux csúcsáig vezető helyenként 11%-os emelkedésű utat tartalmazta.

Kerékpár: Következik a Mont Ventoux

pen | 2009-06-11 | 1 hozzászólás

A Tour de France mezőnye július 25-én teker majd fel a Mont Ventouxra. Christian Prudhomme versenyigazgató szerint: „A Ventoux előtt senki sem mondhatja el magáról, hogy megnyerte a Tourt." De a Ventoux nem csak a Tour programjában szerepel idén. A most zajló Dauphiné Libéré mezőnye számára pont ez lesz a következő feladat. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke