Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 217 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton – Harmadik nap

pen | 2009-10-21 | Nincs hozzászólás!

Férfi egyéniben a lengyel Janickit ma sem tudták megszorítani, könnyedén nyerte a harmadik szakaszt is, ezzel közel egy órás előnyre tett szert az összetettben, amit vélhetőleg meg tud őrizni az utolsó két nap hegyi szakaszain is. Az orosz Vishnevkaya olyan fölénnyel nyerte a női verseny mai napját, hogy lassan nyakába lehet akasztani az összetett aranyat is. Érdekesség, hogy Janicki mögött második egyéni futóként érkezett a célba, 5 és fél perccel megelőzve a férfiak közt második Zabari Jánost is! A hölgyeknél Eremina Galina lett a második és Gurdon Éva pedig a harmadik, megelőzve Czibók Ágnest, aki összetettben még őrzi harmadik helyét.

Ultrafutás: Gurdon Éva és Lajkó Csaba nyerte a 12 órás ob-t

pen | 2009-09-14 | 10 hozzászólás

A 3. Viking Timing Ultramarathoni Futó Országos Bajnokságon a 12 órás futás egyéni bajnokai Gurdon Éva (Viking SE) és Lajkó Csaba (RexFontana) lettek. A 6 órás egyéni versenyt Tamási Ivett és Ossó Zoltán nyerte.

Ultrafutás: Olsson és Fontaine győzött a 24 órás vb-n

pen | 2009-05-03 | Nincs hozzászólás!

A svéd Henrik Olsson és a francia Anne-Cecile Fontaine győzött hétvégén Bergamo-ban a 24 órás vb-n. A magyar csapat legjobbjai Gurdon Éva (19. hely) és Cserpák József (27. hely) lettek.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke