Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 40 865 881 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Stadion a stadionban koncepcióval épül az új aréna

Bozót | 2013-04-24 | 1 hozzászólás

pályaA kormány döntése értelmében különleges, a világon is egyedinek számító eljárással épülhet meg a nemzeti futballaréna, ugyanis "stadion a stadionban" koncepcióval, a Puskás Ferenc Stadionon belül készül majd el az új létesítmény.

Atlétika: Jövő augusztusban Gyulai Emlékverseny

pen | 2009-11-26 | Nincs hozzászólás!

Augusztus 16-án a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a nemzetközi Gyulai István-emlékversenyt. A Grand Prix-verseny a legrangosabb egynapos hazai atlétikai esemény lesz 1988 óta, amikor utoljára került sor a Budapest Nagydíjra.

Családi Sportnapot szervez a MASZ

pen | 2009-04-29 | Nincs hozzászólás!

A május 17.-i Országos Váltó bajnokság mellett a Puskás Ferenc Stadion edzőpályáin rendezi meg a MASZ a "Hozd mozgásba a családot ! " elnevezésű Családi Sport és Egészségnapot, melynek célja a sportág népszerűsítése és azon családok megszólítása, akik fontosnak tartják a mozgást, az egészséges életmódot.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke