Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 662 271 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Futás: Patrick Makau, Gebre és Radcliffe is ott lesz Berlinben

pen | 2011-09-15 | 4 hozzászólás

Patrick Makau megerősítette, hogy ő is rajthoz áll majd szeptember 25-én a berlini maratonon. Makau, aki 2010 leggyorsabb maratoni idejével (2:04:48) rendelkezik, szeretne nagyon gyorsan futni a német fővárosban. 

Atlétika: Címvédésre készül Londonban Mikitenko és Wanjiru

pen | 2009-12-04 | Nincs hozzászólás!

A Flora elbúcsúzott a London Maratontól. A következő öt évben a verseny névadó szponzora a VIrgin Money lesz. A jövő áprilisi maratonra már összeállt a rajtlista, amin a címvédésre készülő kenyai Samuel Wanjiru és a német Irina Mikitenko is szerepel.

Atlétika: Wanjiru pályacsúccsal nyerte meg a London Marathont

pen | 2009-04-26 | Nincs hozzászólás!

Az olimpiai bajnok Sammy Wanjiru megdöntötte Martin Lel tavalyi pályacsúcsát, amikor 2:05:10-es idővel megnyerte az idei Flora London Marathont. Lel a verseny előtti este bejelentette, hogy csípő sérülése miatt nem tud rajthoz állni. A nőknél Irina Mikitenko sikeresen megvédte címét.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke