Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 538 510 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Martin Lel bizonyítani szeretne Dubaiban

pen | 2012-01-27 | 5 hozzászólás

Január 27-én pénteken rendezik meg 13. alkalommal a Dubai Marathont. A 33 éves Martin Lel is rajthoz áll, célja hogy bebizonyítsa, ott a helye a kenyai olimpiai csapatban. 

Atlétika: Lel és Augusto nyerte a Great North Run-t

pen | 2009-09-22 | Nincs hozzászólás!

A portugál Jessica Augusto és a kenyai Martin Lel nyerte az idei Great North Run félmaratoni távú utcai futóversenyt Newcastle-ben. A tökélteshez közelítő futóidőben a háromszoros London maraton győztes Lel a verseny történetének második leggyorsabb idejét futotta és egyben új félmaratoni egyéni csúcsot is ért el, 59:32-es győztes idejével. Augusto szintén egyéni csúccsal, 69:08-as idővel nyert.

Atlétika: Wanjiru pályacsúccsal nyerte meg a London Marathont

pen | 2009-04-26 | Nincs hozzászólás!

A győztesekAz olimpiai bajnok Sammy Wanjiru megdöntötte Martin Lel tavalyi pályacsúcsát, amikor 2:05:10-es idővel megnyerte az idei Flora London Marathont. Lel a verseny előtti este bejelentette, hogy csípő sérülése miatt nem tud rajthoz állni. A nőknél Irina Mikitenko sikeresen megvédte címét.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke