Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 657 689 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - Benkó Barbara nyerte a salgótarjáni MTB krosszt

Bozót | 2015-04-21 | 1 hozzászólás

A nemzetközi minősítésű salgótarjáni kupafutammal kezdődött el a magyar mountain bike olimpiai-krossz szezon, amely a férfiaknál lengyel, a hölgyeknél Benkó Barbara révén magyar győzelmet hozott.

Kerékpár: X2S-KONA csapat a Pilis Kupa nemzetközi MTB versenyen

pen | 2009-04-21 | Nincs hozzászólás!

Az év első komoly XCO versenye nagy kihívás elé állította az idén először teljes csapatot kiállító KONA kerékpármárkát: képes lesz-e az itthon a nagy XC hagyományokkal rendelkező csapatokkal versenybe szállni, a főleg extrém és tereptriatlon versenyeken edződött gárdával, akik az XC versenyek hangulatát, pörgését még nem igazán szokták meg? Még akkor is, ha a maguk sportágában jelentős nemzetközi eredményekkel rendelkeznek.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke