Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 221 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Úszás: Rövid pályás országos bajnokság 2009, Százhalombatta

pen | 2009-11-17 | 1 hozzászólás

Cseh László 200 vegyesen megdöntötte az Európa-csúcsot (1:52.85), Verrasztó Evelyn áttörte a 4 percet 400 méter gyorson. Összesen 19 országos csúcs dőlt meg. Az éremtáblázat elején a Jövő SC-Veolia és a Kőbánya SC végzett 12-12 aranyéremmel, az összes érem tekintetében a Verrasztó-legénység vitte a prímet. Kiss László nem hivatalosan már kijelölte az Eb-re utazó csapatot, akiktől 3-4 aranyérmet remél.

Úszás: Magyar érmek és világcsúcs a moszkvai világkupán

pen | 2009-11-08 | Nincs hozzászólás!

A FINA-ARENA 2009-es Világkupa második, moszkvai fordulójában a Jövő SC-Veolia minikülönítménye két-két arany-, ezüst- és bronzérmetérmet, valamint egy világcsúcsot szállított. Ez utóbbi Verrasztó Evelyn nevéhez fűződik, aki 200 vegyesen 2:06.01-re javította minden idők legjobb eredményét. Bátyja 400 vegyesen győzött.

Úszás: Hölgytrióval bővül a Széles-műhely

pen | 2009-09-08 | Nincs hozzászólás!

Három ifjú hölgy csatlakozik hétfőtől a Jövő SC-Veolia Széles Sándor által vezetett műhelyéhez. A világbajnok Gyurta Dániel és az ifjúsági Európa-bajnok Gergely Burián Katával, Szilágyi Lilianával és Czifra Cecíliával edz együtt a jövőben.

Úszás: Kovács Emese visszatért a Jövő SC-be

pen | 2009-03-24 | Nincs hozzászólás!

Alig fél év után elhagyta a Kőbánya SC-t Kovács Emese, hogy visszatérjen oda, ahol a pekingi olimpia után maradni sem akart, a Jövő SC-Veoliába.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke