Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 899 281 km-t sportoltatok
Sport és a rák

Ez meg az

bálint | 2010-05-05 21:36:12 | 3 hozzászólás

Szombaton elindultunk osztálytársakkal 4-en egy 30 kilis túrán. Ezzel teljesítettük a turizmus tantárgy feltételét. A választott túra a Mecsek 30 volt. Zobákpusztáról indult és az is volt a cél. Nagyon jó kis túra volt, de elég szintes a 670 m szintkülönbséggel. Szép helyen mentünk és jó párszor átkeltünk egy patakon/patakokon. A végére kicsit elfáradtam, legalábbis a vádlimat már kezdtem érezni. De ezt nem is csodálom, mert 3 nap tájfutás és egy Cooper volt már a héten.

Dokit a túra után felhívtam, mert ugye mondta. Azt mondta, a vérkép jó, csak még a fehérvérsejt kicsit alacsony, ezért majd adjak be magamnak egy sejtnövelő injekciót. Azt is mondta, hogy még várunk és majd a jövő héten hívjam újra és megbeszéljük, hogyan tovább. Egyenlőre még nem mondta, mire számítsak a továbbiakban. Valószínűleg folytatni fogják az őssejt gyűjtést, mert ugye félbe kellett szakítani. Pár óra szenvedés még biztos vissza van.. :S de szerencsére gyorsan telik az idő! :)

Vasárnap pihentettem az egész heti fáradalmakat. Hétfőn reggel kangooval kezdtük az atlétika pályán (1500 m futás, futóiskolák, dombozás, lépcsőzés a cipőben).

A héten barátnőméknek érettségi szünet volt, ezért eljött hozzám Pécsre. Azt hiszem, ez megint felért egy mecsek 30-cal! :) Csomó séta mindenfele, meg az Árkádban állás a ruhásboltokban (ezek a nők...) Úgyhogy a nap végére megint éreztem, hogy van 2 lábam.. :D Megígértem neki, hogy elmegyünk a Mecsextrémbe így hát kedden el is mentünk. Csak az alpesi kötélpályát próbáltuk ki. Ő csak a kezdő pályán ment végig, mert közben rájött, hogy tériszonya van. :D Végig sem akart menni, de nem volt más leút, csak a pálya végén. Aranyos volt, ahogy az életéért kapaszkodott a kötelekbe (az a nézés... :)) De nagyon ügyes volt, félelmét legyőzve teljesítette, nem kis erőfeszítések árán. Amikor földet ért, megöleltem, hogy nyugodjon már meg. :) Éreztem, hogy még mindig remeg, szegénynek nem túl jó élményként maradt meg.

Utána én még végigmentem a haladó és az extrém pályán is. Hát ezeken volt pár szakasz, ami egyáltalán nem könnyű! :D Nem is értem, hogy mertem végig csinálni, mert tényleg elég félelmetes helyzetek elé állítottak! A tudat, hogy ki vagyok biztosítva, és nem tudok leesni, erőt adott és szinte suhantam az akadályok közt, holott normális esetben meg nem próbálnám!:)

A héten a suliban szakhét van, ami azt jelenti, hogy nincs igazán tanítás, hanem sportvetélkedők vannak. Ezért ma beálltam kosarazni. Sajnos a valószínűleg repedt bordák (1 hete fáj már eléggé) miatt nem igazán tudtam magam aktivizálni, mert ugye a kosárban vannak ütközések. Mivel lány módjára játszottam, próbáltam védeni az oldalam, nem vették túl sok hasznomat. Ezért úgy döntöttem, megyek inkább röpizni, ott több hasznomat vehetik. :) Jó volt így a délután! :)

Este sorverseny szerű vetélkedő volt. Elég gáznak érzem, hogy tesisek vagyunk és a kb 50 fős osztályból 8-an mentünk el rá. (A díjazásnál előnyünkre vált! :)) Jó és vicces feladatok voltak, nem a szokásos sorversenyek. Nagyon jól szórakoztunk, igaz bunda volt az egész! :D A nagyobbak szervezték, ők voltak a bírók, hát persze, hogy az elsősöket kell szívatni! :D Nah mind1. Jövőre mi szervezzük, de azt már megbeszéltük a többiekkel, hogy mi nem így fogjuk csinálni, mert ugye a sport egyik nélkülözhetetlen eleme a fair play, amit nem kéne kihagyni… 3 évfolyam van, hát persze, hogy mi lettünk a harmadikak! :D De sebaj, az is dobogó! :) A jutalmunk egy karton sör volt. Na ugye, hogy nem is baj, hogy kevesen voltunk, így több jutott! :D Egy bökkenő van csak.. :) nem iszom, úgyhogy valami üdítőnek jobban örültem volna! :D De azért 5 db-ot elhoztam, hátha jó lesz a lakótársaknak, na meg holnap megyek haza, apának is jó lesz! :D

Holnap anatómia ZH. :( Úgy érzem, ez nem lesz meg elsőre, csak a jövő héten majd. De ezen nem is csodálkozom, mert tanulás nélkül nehéz lesz, márpedig erre most nem sok volt. :S Hétvégén otthon leszek, szeretnék jó pár kilit tekerni, a gond csak az, hogy rossz időt mondanak. :S Mondjuk az elvileg nem lehet akadály, nem cukorból vagyok! :)

A jövő héttől már most félek! :S Csomó vizsga, meg bemutatás, nah meg a doki döntése. Kíváncsi leszek, hogy oldom még meg ezeket! :D

3 hozzászólás

Bozót 5101 napja
Bozót képe

Az a kalandpálya baromi jól hangzik, már régóta tervezem én is!

 Remélem dokibácsi csak jó dolgokat mond majd!

dildi 5101 napja
dildi képe

Nem semmi hetet hoztál össze!! A mecsextrémben még nem voltam, de már sokat hallottam róla, eccer kipróbálom :D Viszont ha a Balaton környékén jársz, keresd meg Kislődön a Sobri Kalandparkot, na az sem piskóta!!! A barátnőd meg majd lentről szurkol Neked:D Jó feltöltödést a hétvégén otthon.

Házisárkány 5099 napja
Házisárkány képe

Látom csikó-módra nem bírsz már magaddal!!!Szerintem ez a gyógyulás biztos jele!!!!

Figyeld a postást!!!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2012-09 hó (1 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-01 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (1 bejegyzés)
2011-10 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-07 hó (2 bejegyzés)
2011-06 hó (1 bejegyzés)
2011-05 hó (2 bejegyzés)
2011-04 hó (2 bejegyzés)
2011-03 hó (1 bejegyzés)
2011-02 hó (1 bejegyzés)
2011-01 hó (1 bejegyzés)
2010-12 hó (2 bejegyzés)
2010-11 hó (2 bejegyzés)
2010-09 hó (3 bejegyzés)
2010-07 hó (1 bejegyzés)
2010-06 hó (2 bejegyzés)
2010-05 hó (6 bejegyzés)
2010-04 hó (18 bejegyzés)
2010-03 hó (4 bejegyzés)