Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 899 567 km-t sportoltatok
Sport és a rák

Győzelem :D

bálint | 2010-04-24 23:17:39 | 7 hozzászólás

 

Tegnap megvolt a PET-CT. Minden rendben volt. Most várom az eredményt, szerintem kedd, szerda körül hozza már a postás. Most szerencsére nem lett láz meg semmi gond, úgyhogy ma elindulhattam a versenyen! :)

 

Amikor elindultam, reggel anya el sem akart tőlem köszönni. Nem akarta megengedni, hogy fussak. De  már ismer és tudta, hogy amit a fejembe veszek, arról nem lehet lebeszélni. Úgyhogy el is mentem:)

 

Az időjárás nekem pont tökéletes volt. Mondjuk, amíg nem futottam, fáztam előtte. A táv kb. 20 kili volt. Váltóban indultunk, Kolo, Foxi meg én.

 

Ez a verseny elég kemény, mert hullámvasút. Én futottam a leghosszabb szakaszt, 6.7 km, mert viszonylag ebben volt a legkevesebb szint.

 

Jah, azt még elfelejtettem mondani, hogy a Foxi bolond! :D Reggel csak néztem, amikor találkoztunk! :D Szolidaritásból ő is kopasz lett! :D

 

Kolo az első szakaszt meghúzta, de ő egyéniben is indult. Sajnos idén nem jött neki össze, nem ment ma neki, fájdalmai voltak de az első részt meghúzván 1. helyen váltott. Foxi sem volt ma a várt formában, 4 perces helyett csak 4:20 körülire sikerült neki. Én szintén az első helyen válthattam. Egy egyéni volt előttem akkor.

 

Megkezdődött a gyilkos menet. :) Terv szerint a Foxi tovább jött volna velem, de amikor váltott, láttam rajta, hogy kivan, azt mondta, frissít és jön, de gondoltam, hogy nem fog. :D

 

Az egyéni elég gyorsan távolodott tőlem. Először hátranézek, még senkit sem látok magam mögött. Amikor nemsokára újra hátranéztem, már jött is Korpa és hamarosan meg is előzött és eltűnt a messzeségbe. Őt követte Kolo. Szegény addigra már kivolt és fel is adta a küzdelmet az első helyért. 1-2 kilit kísért, aztán feltűnt a 4. és 5. egyéni futó. Kolonak innét mennie kellett, hogy legalább a 3. hely meglegyen; hamarosan őt sem láttam már.

 

Dombok, lejtők egymást váltogatták. Normális esetben meg sem említettem volna őket, de nekem most mind egy heggyel ért fel. Kb. 18 perc volt az, amit még "kellemesen" futhattam, a maradék szenvedés volt. :D Megjelent a kínai nagyfal, :D amit még perceken át törhettem.:) Közben megelőzött a 4, 5, 6. helyezett egyéni is.

 

Már komolyan a sétán gondolkodtam, de nem tehettem meg a csapat miatt. A cél előtt az utcsó 1-2 kili egyenes, jól belátható. Eleinte a következő futó csak egy pontnak tűnt. De ahogy szép lassan szenvedve közeledtem a cél felé, az a pont egyre nagyobb lett!

 

Cél előtt 2-300 m-es emelkedő, aztán jobbra kanyar és 100 m-re a cél. Itt már nagyon kész voltam. Ha nem láttam volna az utánam jövőt tuti, hogy sétáltam volna, de így nem tehettem. Naná, hogy nem tehettem mert mint később kiderült, ő volt a 2. helyezett váltó. Gondoltam, ha megelőz akkor kész vége, sétálok. A domb tetején ért utol.

 

Azt gondoltam magamban, ha idáig elszenvedtem és nem ért még utol, akkor nem fogom az utcsó 100 m-en elbukni a versenyt. Úgyhogy a maradék erőmet összeszedve egy utcsó sprintelésbe kezdtem. Szerencsére ez a pár méter lejtmenetben volt már, ha nem az lett volna, valószínű nem is tudom meghúzni.

 

Egy darabig jött, aztán egyszer csak eltűnt. Igazából nem tudom miért adta fel. Vagy ő is nagyon fáradt volt már vagy csak engem nem akart megelőzni, nem tudom. Célba értem 5 mp-es előnnyel. :)

 

MEGNYERTÜK! :D

 

Még mentem pár métert és kifeküdtem a fűben. Eléggé elfáradtam megint. Kapkodtam a levegőt és kellett pár perc, mire újra minden ok lett. :) Beszélgetés ismerősökkel, aztán irány a fürdő! :D Termál meg szaunázás volt, felfrissültem tőle. :)

 

És sikerült! :D Ugye a terv 5 perces futásról szólt. Az eredmény 4:56! :D Teljesen spontán, pont ez volt a "jóleső" tempó. Megint javultam és ez most nagy volt szerintem! :) Elég régen futottam már 7 kilit és most sikerült, nagyon örülök neki! :)

 

Ha az eredmények futásban ilyen ütemben javulnak, akkor az nem lehet, hogy a CT eredménye rosszat mutasson, akkor nem mehetne így a futás, úgyhogy nem lesz semmi gond! :D

 

Egy dolgot hajtogatok magamban: AMIG MOZOGSZ, NEM VAGY BETEG!!!

Úgyhogy nincs megállás. Folytatom az edzéseket és készülünk a Keszthelyi Kilóméterekre! :)

7 hozzászólás

Házisárkány 5112 napja
Házisárkány képe

Ez az Bálint!!!!!Nagyon nagy vagy!

Hauanita 5112 napja
Hauanita képe

Gratulálok!

Lance Armstrong is ugyanígy állt hozzá a betegségéhez (olvastad a könyvét?), amíg lehetett, mozgott, és tudta, amíg bírja, nincs (nagy) gond. Kitartást Neked és javuló eredményeket kívánok!

dildi 5112 napja
dildi képe

Nagy-nagy gratula a futáshoz és a kitartáshoz!!! És ahogy látom, végre kezdesz pozitívan gondolkodni :D A CT eredményedre én is nagyon kíváncsi vagyok, de ezek után csak a legjobb lehet:D:D:D Csak így tovább. Jaaa, és anyukád helyében sztem én is így éreznék, érthető, hogy félt :D:D:D:D

empirke 5112 napja
empirke képe

Szia Bálint! Szeretnék gratulálni! Személyesen akartam, de nagyon el voltál foglalva a célban.;-) Fantasztikusan erős vagy, felnézek Rád ezért. 

Láttam a Zsoltot kopaszon melletted, valahogy éreztem, hogy miért vágatta le a haját, annyira meghatódtam, megkönnyeztem....

Szuperek voltatok, Keszthelyen még ennél is sokkal jobb leszel!!!

flower001 5112 napja
flower001 képe

Szia Bálint!

Olvastam a napokbna egy idézetet és eszembe jutottál:

,,Az élet nem arról szól, hogy a vihar elmúlását várjuk.. sokkal inkább arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben"

Tudtad, hogy te folyamatosan táncolsz?? ;)

Wojtek63 5111 napja
Wojtek63 képe

Gyönyörű futás volt Bálint, gratulálok! Nagy kűzdelem, amit megint megoldottál! Így lesz ez a továbbiakban is. Keszthelyen találkozunk, várni foglak.

Rolek34 5111 napja
Rolek34 képe

Hatalmas Gratula Neked Bálint!!!Megküzdötted ezt is!!!Szép volt CSIBÉSZEK!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2012-09 hó (1 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-01 hó (1 bejegyzés)
2011-11 hó (1 bejegyzés)
2011-10 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-07 hó (2 bejegyzés)
2011-06 hó (1 bejegyzés)
2011-05 hó (2 bejegyzés)
2011-04 hó (2 bejegyzés)
2011-03 hó (1 bejegyzés)
2011-02 hó (1 bejegyzés)
2011-01 hó (1 bejegyzés)
2010-12 hó (2 bejegyzés)
2010-11 hó (2 bejegyzés)
2010-09 hó (3 bejegyzés)
2010-07 hó (1 bejegyzés)
2010-06 hó (2 bejegyzés)
2010-05 hó (6 bejegyzés)
2010-04 hó (18 bejegyzés)
2010-03 hó (4 bejegyzés)