Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 654 839 km-t sportoltatok
♥ Missrunka: futás megabringa ♥

A WINK FM Nevetés

RunKa | 2011-05-15 07:36:26 | 23 hozzászólás

Na, kialudtam magam, belevágok az írásba.

Azt tudtam, hogy megcsinálom, de azt is, hogy nem lesz run-ka álom, de már olyan régen be lett tervezve.

Egyrészt a Balcsi miatt, na jó, főrészt ! , másrészt a PLECSNI ! Meg a Balcsi. Ja, és a Balcsi :D

7-kor indultunk, nem szeretünk pont időre.

Sok utca le volt zárva javítás miatt, ergo sokból zsákutca lett, a gps totál megzavarodot :)))), jókat röhögtünk közben, mentünk mi úton és járdán is :))

Aztán mikor megint bevitt egy zsákutcába, már a gps sem tudta mi a pálya(kis haver), mert azt mondta, menjünk ki arra, amerre tudunk :)))) Percekig ezen röhögtünk, aztán ott termett még egy autó, gondoltuk ő is megszívta a gsp-t, ezért őt követtük és végre megtaláltuk a rajtot :)

Mjoci kifogásolta az értékmegőrzőt (jogosan), ehhez nem tok hozzászólni, mert nálunk a kocsi töltötte be ezt a funkciót, na de majd Csandy...

Végül is ez egy egy kínai? szervezés...

Átvettük a rajtszámot, a chip benne a rajtszám papírjában !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ergo leltét one. A póló sztem jó, és tetszik is, igaz nekem S-es van, de még nőnöm kellene bele. Úgysem hordom, gyűjtöm :)

 

Lehetett választani üdítő vagy víz legyen még a csomagban, meg volt még egy müzlis cucc, és tésztaparti jegy. Ez nálam külön jó pont volt, hogy  a tésztaparti a verseny után volt :)))) Kiéhezve, pótlás. Jó !

Közben látta, egy lányt, akit ismertem valahonnan, aztán rájöttem, hogy nem eo-s, hanem egy hoxás bnőmnek az ismerőse, de már több verseny taliztunk. Ő nem vett észre, én meg mondom áááá, nem megyek odam mert milyen ciki, hogy nem tudom kicsoda????

He-he...

De közbe jött Mörfi.

Na az öltözősátor...onnan hiányoltam a padot. Csak azért mentem be, hogy bekenjem sportkrémmel a lábam. Arra meg jó volt, de ez egy rossz pont, hogy nem volt pad. Tök egyedül voltam bent.

A végén, jött még két lány, de én addigra már végeztem. Na ki volt az egyik ???? Az a lány :D

Kifelé menet, mondtam, hogy hajrá lányok :))), erre ő: Szia run-ka....én meg: szia !!!! Pár szót váltottunk, ciki, de nem tom a nevét. Azért örültem egy újabb ismerősnek !

Miután átvettük, bedobtuk a tombola papírt, visszafelé menet, gondoltam most akkor felhívom Sneci-két hol vannak ? Megelőzött:)

 

Sneci-ke és run-ka

 

Sikerült velük is összefutni, és hála istennek Csandyval is egymásba botlottunk :)))

Törött lábujjal ??? Ma meg K&H-zik !!!!

Tök jó, hogy már több versenyen is találkoztunk személyesen :))) Sokkal jobb, mint csak dumálni az eo-n.

Nagy nehezen sikerült eldöntenem, hogy rú vagy ujjatlan vegyek-e fel. Volt még egy még ujjatlanabb, de nőből vagyok, és azon keresztül jól kidudorodott a hájam, ezért azt elvetettem :D

Na a lényeg, hogy a ruci rajtam, most jöhet a cipő.

Vettem egy kompr. zoknit erre a versenyre, Nike. Miután kompressziós, sztem ezt úgy kell felvenni, hogy előtte ne pangjon a vér a lábadban, ezért lementünk a Balcsi partra, és ott gyertyapózban kicsit megmozgatttam a lábam, és úgy :))) Mint ahogyan egy fáslit kell feltenni.

utcai cipő le

cipőfűzés

 

Startra kész .... üveg elkészítve a Mg és  Ca-val.

 

elején

 

Aztán jött a start, együtt indultunk Sneci-ke-ékkel, de ők elhúztak :)

Én vittem magammal Mg-ot és Ca-ot egy flaskában, idén még nem olyan versenyem, ahol ne szenvedtem volna a vádligörccsel :(( Ezért nagyon készültem és nagyon fostam...

 

rajt

 

Sneci-ke párján a Wink-es póló van :D

És most a versenyről.....

Amúgy már előtte kipróbáltam a kompr. zoknit, és kúúúúrva jó...nem is érzem, hogya van vádlim :)))

De ezt is vártam tőle !!

A lábammal semmi gond, az nem fáj, a felkészültségem viszont a műtét miatt igen csak hiányos.

Bár ahhoz képest, hogy az ápolónő szerint, 5 hétig one semmi, ahhoz képest más két nap múlva némi hasizom, aztán far/csípő torna, 2 két múlva, apró séta, aztán futogatás...mert nyakamon a Wink !

Azt meg nagyon akartam:)

A lényeg, hogy nem voltam annyira a toppon edzésileg,  viszont biztos voltam benne, hogy a testem emlékezni fog arra, hogy most félmarcsi van, agyban is úgy indultam, hogy min. 2:30 órán keresztül futnom kell. Előtte olyan max. 10-et tudtam futni, ráadásul a szerdai elég szenvedős lett. Potther is eszemben volt, ő is mondta ezt, vagy hasonlót egy edzésre :) Köszi Potther !

3 kört kellett futni, egy része a Balcsi parton ment, hasonló volt, mint amilyen volt tavaly a BM, vagy lesz a BM. Az első körrel semmi gond nem volt, a cél/rajtban volt egy friss pont, aztán 3,5 nél. Tehát egy körben kétszer volt frissítés. Sztem ez egész türhető volt, igaz izo nem volt, aki akart adott le egyéni firrsítést, amúgy víz volt, citrom, mazsola, kréker, banán...nem is tudom még mi. Én cipeltem magamal az üvegemet, benne a pezsgőtabikkal, hogy megírjam a frankót, kurvára idegesített, a zörgése:)

 

asztal

frisspontnál

 

Volt szivacs is, nem is gondltam, hogy ennyire meleg lesz, sőt naggyon meleg volt, úgyhogy a második körben már vittem szivacsot.

 

meleg van

 

A kiszolgáló lányok aranyosak voltak :) Kezedbe adták menetközben a vízes szivacsot :)

Nya...megtöltöttem vízzel a flaskám, hogy tutti, ami ziher, iszom a kombós ccuccom, de elég szar vízzel futni :( még azt a 3 dl-t is nehéznek érztem, tudatlanul is kevésbé mozgatom azt a karom, amiben a víz van. szar na.... rá is bíztam -e-re D. Aranyos, mindenben segít, ő hozta, míg el nem fogyott :)) Ő volt a fotós, mint minden versenyünkön !

 

Banán evés :D

 

banán

 

Ez meg sztem keksz, vagy mazsola :)

keksz, vagy mi...

 

Aztán jött a köv. kör. Nekem ez jó, hogy tudom három kör, az ember tudja mihez tartsa magát.

Hála istennek fűves rész nem volt, az annyire nem jön be :D

A garminon jól látszik a friss pontok helye, 3,5 kilinként a tempón. Olyan 12 után már kezdtem agyban dolgozni, fákat számoltam, nem figyeltem az utat, ne is lássam milyen egyenes előre, és hosszú, igyekeztem minden másra gondolni, vadul dolgoztam, hogy ne süppedjek bele semmi rosszba, amiből nem fogok tudni kijönni.  A vasút menti rész uncsi volt nagyon, ezért az volt nekem a legrosszabb, mert jöttek a negatív gondolatok.  És rettenet meleg volt. A felsőm részének a szabásmintája beleégett a bőrömbe....

Mindig viszek magammal ezentúl ipod-ot, aztán  vagy használom, vagy nem.

Nyújtogattam innentől útközben is, bár nem görcsölt a vádlim, de mindenképp meg akartam előzni !!!

Beértünk másodszor is célhoz, innentől már csak egy kör van hátra, ezt némileg jó érzés tudni, innen már féllábbal is.

Itt már jöttek a gyaloglás beiktatások, ami vészesen rontotta a célbaérkezem szintidőre :(((

Meleg volt.... menjen a Hortobágyra, akinek két anyja van...

Néha felment  a pulzusom 175 fölé, nem voltam rosszul vagy ilyesmi, csak nagy volt a meleg ! És ez okozott egy nagy fáradtság érzetet, ekkora pulzussal. Ilyenkor leálltam, míg egy kicsit lejjebb ment, mindig  kérdeztem -e-t, szerinte mennyit gyalogolhatok úgy, hogy azért be is érjek. Ő meg kiszámolta, és mondta.

Könyörögtem:  2 perc lehet ?????  Lehet ...

Fúúúú, basszus, ez a végére igen csak necces lett, az uccsó kör, egy rakás szar volt, nagyon nehéz volt a tűző napban fejben is ott lenni, pedig nagyon kellett, mert szorított nagyon az idő, 19 km és 2:15 óra, és még futnom kell, és a pulzusom az egekben....kezdtem a vádlim egy tömbben érzeni, nem görcsölt, csak úgy ámblokk egy tömb volt az egész. Ebben az a szar, hogy próbáltam magam kihúzni, vállak hátra és lazák, de mégis azt éreztem, hogy összemegyek... olyan mintha a lábam zsugorodna, és olyan faszul futsz, mint egy béna, aki nem tudja kinyújtani a lábát.....konkrétan, mint aki beszart.

Bazdmeg run-ka, még max 1 km van hátra, szedd már ösze magad !!!!! Nagyon akartam. Lejövök ide a Balcsira, lefutok ennyit, és itt a cél, előtte meg feladni ???? ezt nem gondoltam ugyan, de hogy érek be időre ????? Bazzzz, pár perc választ el a céltól, a vádlim, meg egy tömb, nem görcsöl, de összehúz kicsire, csökken a magasságom, vagy mi  a fittyfene ...... Mi a lószart kell ilyenkor csinálni ????? 

Segítség !!!!

Csak az agyamban kiabáltam, de nagyon !!

Még 200 méter bazzzz  van még  a szintidőből 1,5 perc hátra köbö, látom Sneci-két oldalt, mosolyog, bíztat, de úgy átnézek rajta, mint a pinty, csak magamban léteztem !!!

Szó mi szó, szenvedtem kurvára, és folyamatosan azt mondtam magamnak, ha most be merészel görcsölni a vádlim, a cél előtt 50 méterrel...... úgy levágom egy Stillel mindkettőt, mint a szar, és bedobom a pirannyák közé, zabálják le az összes izmot róla !!

Azt mondja -e-, előre fut, hogy csinál rólam egyet ő is, de kértem, ne !!!!

Baszki...és beértem :))))) Ez ugyan btto idő, de max fél percel kevesebb a netto :))

De meg van, nem estem össze !!!!, még Bozót is eszembe volt, vajon télleg bemásznék a célba négykézláb, vagy csak a szám járt ???

 

 

38

 

36

 

Nyakamba tették az érmet (megdolgoztam érte !!)

Örülök :D

Sneci-ke, párja és Csandy már ott voltak a célban :))

Közös fotó, megkértem egy lányt, legyen kedves minket lefotózni, hogy mindenki rajta legyen :)

 

Sneci-ke párja, Sneci-ke, run-ka, -e- és Csandy !

csapat éremmel mindenki

csapat 2

 

Beszélgettünk, mindenről, a versenyről és örültünk az éremnek, a versenynek a Balcsinak :)))

Csandy.... törött lábujjal, leukoplaszttal heggesztve....nagy vagy és bátor és büszke vagyok rád !

Mi aztán elmentünk átöltözni, Snec-kéékkel még taliztunk a tésztapartin, lehetett választani bolognai és tejsz.gombás között. Mindkettőnagyon finom volt, komolyan :)))

Aztán elköszöntünk egymástól. mi lementünk a Balcsiparta, míg nem kezdődött el a tombola, 15 óra.

Előtte volt Gáspár Laci "koncert" azt megnéztük.

 

Gáspár Laci

 

A színpad előtt volt egy ért.fogy lányka, végig táncolt :))) Nagyon helyes volt. Míg Albertirsán laktam, ott is volt egy fogyatéskosok lakta kastély, ott is gyakran volt rendezvény neki, oda is mindig elbicóztam, mert ezek az értelmi fogyatékos gyerekek nagyon helyesek és annyira tudják élvezni az ilyesmit, teljesen átadják magukat az érzésnek :)

 

táncosa

 

Mi meg előtte és utána punnyadtunk a parton :)))

A balcsi :) pihenés

 

Balcsi kép

 

szoborral

 

Ezt a Wink reggelén találtam :)))

Számolsz ?????

 

wink lóherém - 5 !

 

Na a végszó:

Elsősorban köszönet -e-nek, aki 1:45 körül fut félmarcsit, de ha velem fut, akkor velem fut :))))

Ha 2:30, akkor kettőharminc.

És köszönet a Winknek, mert nagyon jól éreztem magam, nem találtam kifogásolni valót, ami engem igazán zavart volna.

Boldog vagyok, mert mégis csak lefutottam, megküzdöttem a plecsniért :)))

Köszönet Csandy-nak és Sneci-ke-nek és párjának, hogy találkoztunk, beszélgetünk egy kicsit, és remélem összejövünk a Szabadságnapi futáson, Gödöllőn, 2011. jún.25-én!!

És nem utolsósorban gratulálok mindnégyüknek !

Jó verseny volt, ja... a tombolán sajna nem nyertünk :(

Nem baj :) Szép a plecsi és Balcsi :)

Ja... a garmint szokás szerint későn állítotam le....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013-04 hó (2 bejegyzés)
2013-03 hó (1 bejegyzés)
2013-02 hó (1 bejegyzés)
2012-09 hó (1 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-05 hó (2 bejegyzés)
2012-04 hó (2 bejegyzés)
2012-01 hó (3 bejegyzés)
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-10 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (2 bejegyzés)
2011-08 hó (2 bejegyzés)
2011-07 hó (4 bejegyzés)
2011-06 hó (5 bejegyzés)
2011-05 hó (1 bejegyzés)
2011-04 hó (1 bejegyzés)
2011-03 hó (1 bejegyzés)
2011-02 hó (1 bejegyzés)
2011-01 hó (2 bejegyzés)
2010-12 hó (1 bejegyzés)
2010-11 hó (3 bejegyzés)
2010-10 hó (1 bejegyzés)
2010-09 hó (3 bejegyzés)
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-07 hó (4 bejegyzés)
2010-06 hó (1 bejegyzés)