Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 868 452 km-t sportoltatok
♥ Missrunka: futás megabringa ♥

Coca-cola futás - ez egy hosszú mese lett !!!! Nyelvöltés

RunKa | 2010-10-19 16:15:16 | 10 hozzászólás

Jissóráz :)

Egyszer már elkezdtem, de elszállt az éterben, olyan dühös lettem, hogy nagyon. Ez már megint nem csak a versenyről fog szólni...inkább egy nap történései.

 

Szóval doboseva-val -továbbiakban Évi- taliztam a Keletiben, mert odaért be a vonata, időm, mint a tenger, ezért ott vártam a vonatnál. Ő Pécsről jött, azért ez szép, nem ? Felvonatozni 3 órát a versenyért...hiába, a plecsni az plecsni, de lehet nem ez volt a fő szempont :) , de én már csak ilyen runkásan tudok gondolkozni...

Tudtam az utat, mert sok évig a Keletinél laktam, meg is mutattam Évinak melyik ablak volt az enyém, szép vilződ. Nem jártam arra vagy 15 éve.

Már épp az utcában voltunk, mikor elővett egy kis csomagot, hogy ezt nekem hozta ajándékba :))) De ne gondoljak valami nagy dologra, csak egy kis meglepi.

Én úgy szoktam, hogy előtte tapizom egy kicsit, megpróbálom kitalálni mi lehet benne... Hát nem jött össze.

Kibontottam, és egy fekete, vastag gyűrű volt benne, valami fehér mintával, aztán előbukkant egy fekete csuklószorító.... fehér halálfejjel a közepén :))) Asszem nem kicsit visítottam örömömben, mert erre aztán tényleg nem számítottam :))) A nyári tatyóm is halálfejes mintás :)

Percekig röhögtünk a Hernád utca közepén. Mondta is Évi, hogy valami ilyesmi reakcióra számított :))

Naná, hogy a gyűrűn is halálfejek voltak, de sajna már lekopott, de nem baj, a gyűrű is is tetszik !!! Ma rajtam volt mindkettő :))

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Ezek annyira szép helyzetek, mikor olyan ajándékot kapsz, ami a szívedbe talál. És nem az ajándék nagysága a lényeg, legyen az bármilyen kis nüansznyi, csak a figyelmesség, hogy gondolt rád, és olyat kapsz, aminek tényleg szívből tudsz örülni, és ezek olyanok voltak !!! Köszi Évi :)))

Közben hívott ilr, hol vagyunk, mondtam 10 percen belül mi is ott leszünk.

Na végre odaértünk, hamar meg lett ilr, a párja és lilura :))) Végre taliztam ilr-al, ő is elég messziről jött, ismerem már vagy 1,5 éve, de csak láttuk egymást élőben. Meg sem kérdeztem, hogy szuperált az cipő? Mert új cipője van ám :)), előtte nap vette a Spuriban. Még pénteken felhívtam a Spuris csajszit, hogy megy szombaton egy barátnőm, "nyalja ki a fenekét", hogy nagyon megelégedve távozzon.

Mindenki elővette a fénygépét, mindegyikkel fotóztunk egy sort :))

Lau hozta a csajos formáját, mert olyan szinten tud beállni a szokásos pózába, hogy ezt neki már tanítani kellene :))) Már találkoztunk többször, de mindig ugyanúgy csinál... de most még meg is tetézte, mert úgy is kellett csinálni képet, hogy felhúzta a zippzárt a felsőjén, mert szerinte úgy jobban áll :))) Imádom :)

 

Lau, én, ilr (Klau)

Photobucket

 

Úhh, most nézem csak... titta vén vagyok hozzájuk képest :))(majd ők is lesznek, remélem:)

És nézzétek csak a Lau-cipellőt :)) Kircsi mi??

És itt már fel van húzva a zippzár, úgy emlékszem a haját is megigazította, belőtte a mosolyt és szemből mehetett a katt :DD

Photobucket

 

Na, aztán pisi, átöltözés stb. Próbáltuk keresni a többieket, de több találkozási pont is volt, és nem sikerült rájuk találni.

Vártuk a bemelegítést, közben ránk talált kamukero, tavaszilány, (már keverem), talán deby is akkor, de lehet előbb. Ja !!! És Blerka-val is találkoztunk:))) Na, őt alig ismertem meg...különben is bézbólsapi volt rajta :))

Hát ezt bírom, rám köszönnek, hogy szia "ránka" !!! én meg csak lesek, mert nem is értem, mert én úgy mondom, ahogy írom :D (bocsi).

Duma, duma... aztán egyszer csak mit ad isten, kamu előhúzott egy újabb kamu-plecsnit :)))) Na, ez volt a második meglepi, nagy plecsnimániás lévén, erre sem számítottam, mert ugye itt most alapból járt a futásért. Nem csak én kaptam, hanem a többiek is :))) Ott lesz a fotó majd a végén a többi ajándékkal.

 

Kamuplecsnivel: tavaszilány, kamukero, run-ka, lilura, iloverunning.

 

Photobucket

 

Most látom csak, lau egyszer jobbra tartja a fejét, egyszer balra...cseles :))))

Photobucket

 

Aztán végre elkezdődött a torna, na akkor egy kicsikét elkenődtem, csak úgy magamban, mert elkezdett vacakolni a talpszélem :(( Nagyon nem esett jól a bemelegítés, de kellett, mert nem volt nagyon melegem.... ilr párja fotózott is.

 

Photobucket

Photobucket

 

Kamu még nem vágja mit lát ...( a malacomat nézi!)

 

Photobucket

 

Hát jó sokan voltak, azt meg kell hagyni, Ennyi nő egyben :) Én vagy 3 pasit láttam, aki beöltözött, de fényeske nem volt közte :((

Beálltunk a megfelelő rajtzónába, eldörrent a pisztoly, és usgyí. Kamukero volt a legjobban felpörögve :))) Első versenye !! Hatalmas versenyláz dúlt benne, komolyan őt mindenkinek látni kellett volna, ez a láz már alig várta hogy előtörjön, mert csak fortyogott, fortyogott, azt hittem, ha nem indulunk el rögvest, kamu felrobban :D + :)))) (Pedig rugdosni kellett, hogy nevezzen).

1 órát szerettem volna futni, de nem mertem hajtani. Sok szurkoló volt az út mellett, nagyon sok pasi :)

Az út, bent a ligetben ölég fos volt, tiszta kátyú, eléggé kellett figyelni, hová lépsz, nehogy beszerezz egy bokatörést.

Jajj....a lé-é-é-nyeg !!!!! Mondtam is a csajoknak, meg ők is, hogy kár, hogy nem sikerült mindenkivel találkozni, mert pl. eperszemmel nagyon akartam, flócival sem sikerült....

Na szóval.

Alig hogy elrajtoltunk, mellém csapódott egy csajszi, tán a vállamig sem ért :), azt mondja: szia run-ka, vagy rán-ka :D ???) már nem tom, de eperszem volt :))))) ÁÁÁ, annyira örültem, hogy végül mégis csak sikerült :))

Megint mondom:

- Jó a hajad Eperszem :))))

Váltottunk pár szót, aztán elhúzott :)

A zoknija se semmi, én is akarok ilyet !!!! Ő itt már büszkén

az első plecsnijével :))

 


 

Én meg csak futok...futok... futott előttem egy lány narancssárga eo-s pólóban, arra gondoltam, meg kellene böknöm és megkérdezni: - ki vagy ?? (hátha ismerem, legalább a nevét)

Aztán mégsem tettem meg.

Na mindegy.

Útközben ilr-rel összekiabáltunk, és kamuval és debyvel is kb félúton. Kicsit megijedtem, mert mikor láttam debyt, elég szenvedősnek tűnt...reméltem, hogy a hajrá meg a szemkontaktus feldobja egy kicsit.

 

Deby útközben :) Úgy látom, itt még nem szenved !

 

Photobucket

 

Nem is számítottam rá, hogy ennyi szurkoló lesz egyébként, tényleg nagyon sokan jöttek szurkolni :))

 

tavaszilány és kamukero

Photobucket

 

Elég jó időt futottam azért, 1:03:14

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Én nem szoktam kézből elvenni a plecsnit, akasszák csak a nyakamba, jutalmazzanak meg :))) De úgy is csinálták:) Rám akasztották, gratuláltak!

Ééééés meg van az év utolsó plecsnije !!!!!

Már alig várom az új futószezont !

Miután befutottam, ott maradtam, mert tudtam, hogy kamu, deby, tavaszilány még hátra van, és megvártam őket.

Alig kellett rájuk várni, hamar be is futottak :)))

Kamu volt a legeslegeslegboldogabb az első plecsnijével, embert még nem láttam ennyire boldognak, folyamatosan csacsogott, vigyorgott, szorongatta a plecsnijét,(szerintem abban aludt) annyira jó volt látni az örömét !!!!

 

Kamu a plecsnijével

 

Photobucket

 

Basszus, ő, akit rugdosni kellett, hogy igenis nevezzen be, ne fosson már, tudjuk, hogy menni fog neki, plecsni is meg minden, .... 8 kiliig együtt futott tavaszilánnyal, aztán nem bírta tovább kordában tartani a pörgését, bocsit kért és elhúzott a célba :)))) Ez milyen durva, ne-em ????

Debynek is az első versenye volt asszem, nagyon örült ő is, csak kicsit lefáradt, de bakker....kemény csaj, végig nyomta !!!! Puszi és full büszkék vagyunk rád mindannyian !!

Tavaszilánynak (van egy kurvajó bombázó képe, most újra olyanná gyúrja magát!!) meg sem kottyant, ilr, lau és évi már előttünk befutottak :)) hát, aki tud, az tud !

 

Egyszer csak, miközben ott ácsorgunk, vagy gok, már erre sem emlékszem, megint rám köszön valaki, illetve kérdez??? ezt sem tudom :D, runka?????

igen... ? egy csajszi narancssárga eo-s pólóban :))))

Na ki ???

AAni :))))) De tök jó volt, végül vele is taliztam, és szerintem ő futott előttem, akit meg akartam bökni, hogy ki vagy :)) Remélem még talizunk, ha máshol nem, akkor a BSZM-on, valamilyen formában !!!

Amúgy engem könnyen fel lehet ismerni, mert a futós nacim hátsó zsebéből kilóg a rózsaszínű szerencse malacom teste (mert a feje van bezippezve a naciba, el ne hagyjam) a négy színű pomponos lábával :))

 

Photobucket

malacom

 

 

Na, aztán miközben fotózkodtunk, megláttam a kamerát....mutogattam...nézzétek fotóznak, amiről kiderült, hogy kamera, pedig nem vagyok szőke ...BSI :)

Azannyát!!! ... riportot adtunk :))),

 

Photobucket

 

ám én olyan szinten voltam idétlen, hogy kivágnak belőle az ponttökbiztos, ha egyáltalán lesz belőle valami.

Beszéltem a saját készítésű plecsnikről(milyen meglepő, ugyi???) :D , meg olyat is mondtam, hogy edzésonlájnponthu :)). többre nem emlékszem, he-he.

 

Készült még egy fotó az érmekkel a nyakunkban :

 

Photobucket

 

....Izzadtan elég hideg volt, fútt a szél egy kicsit, elköszöntünk egymástól, én meg elmentem átöltözni.

Leadtam a chippet, jól jött az ezres, mert 800 pénz volt a gravír, amúgy a misterminit-ben szoktam, ott meg ezeöccáá és mint kiderült, nem is olyan mély, ez itt jobb lett :))) Ott volt Évi is, ő is megvárta a gravírt és nem is kellett olyan nagyon sokat várni, kb. 20 perc volt. De megérte, már egy időzített plecsnivel jöttem haza. Na ismertek, majd viszem is magammal a misterminitbe a BSI által gravírozott plecsnit, mert még nincs kész a SPAR-os plecsnim, és megmutatom nekik, hogy így kell csinálni, és nekem ilyet produkáljanak :)

 

Na... és végezetül a plecsnik és az ajándékok:

A kamu-plecsnire rá van vésve, hogy run-ka és a coca-cola üvegének a bal sziluettje is. Ugye milyen szép? Hasonló volt a SPAR-os plecsni is, csak zöldben.

 

Photobucket

 

Ez volt az évadzáró versenyem, ebben az évben kezdtem a versenyre járást, és igen sok plecsnit begyűjtöttem :))) Ezúton is köszönöm szépen az ajándék plecsniket !!!

Nagyon büszke vagyok mindre!!

Ja, és ennyire gyorsan meg lazán még nem futottam be célba, meg is lepődtem magamon.

Simán leelőztem pár csajszit az utolsó métereken, pedig nem volt tétje a dolognak, csak OLYAN JÓL ESETT :))

Vagy elmondtam mindent, vagy nem.

Vagy így volt, vagy nem :))))

Pusszantás meg minden ehhez hasonló:)))

Folyt köv. 2011-ben.

 

Helyesbítések:

- tavaszilánynak igenis megkottyant, mert olyan stramm csaj, hogy most edzőterembe jár, és izomláza volt, és végig rohadtul fájt neki :)))

- bebizonyosodott, hogy kamukero a plecsnivel aludt :)) innentől kezdve, egy újabb futó- és plecsni függővel lesz dolgunk :))


Photobucket

2013-04 hó (2 bejegyzés)
2013-03 hó (1 bejegyzés)
2013-02 hó (1 bejegyzés)
2012-09 hó (1 bejegyzés)
2012-07 hó (1 bejegyzés)
2012-05 hó (2 bejegyzés)
2012-04 hó (2 bejegyzés)
2012-01 hó (3 bejegyzés)
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2011-10 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (2 bejegyzés)
2011-08 hó (2 bejegyzés)
2011-07 hó (4 bejegyzés)
2011-06 hó (5 bejegyzés)
2011-05 hó (1 bejegyzés)
2011-04 hó (1 bejegyzés)
2011-03 hó (1 bejegyzés)
2011-02 hó (1 bejegyzés)
2011-01 hó (2 bejegyzés)
2010-12 hó (1 bejegyzés)
2010-11 hó (3 bejegyzés)
2010-10 hó (1 bejegyzés)
2010-09 hó (3 bejegyzés)
2010-08 hó (1 bejegyzés)
2010-07 hó (4 bejegyzés)
2010-06 hó (1 bejegyzés)