Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 665 870 km-t sportoltatok
Ha nagyon elfáradok - megpihenek...

Kedvencem a Piros!

Lúdtalp | 2008-12-07 15:38:35 | 6 hozzászólás
Méghozzá a János-hegy Virág-völgy felől. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Egész héten erre a napra köszörültem magam, úgy éreztem ez amolyan "becsületbeli ügy". Erre valami fránya nátha nem elkap tegnap! Reggel a lemondó sms első 3 betűjét már be is pötyögtem, de végül mégis az ördög győzött - gyenge voltam megint na! Ez van. SMS töröl, kocsiba be. Aggodalmam nem volt alaptalan, hiszen biztos lehettem benne, ahol olipapa és lechat is ott van - vér fog folyni. (szaszáról nem is beszélve... ) Makkosmaris-kört futottunk, ami kb. 29 km 1230 szinttel, benne a Nagy Hárs-hegy, János-hegy, HHH. Jó páran indultunk aztán szépen lassan fogyatkoztunk, ki- ki ment útjára. lechat-tel az egyik kedvencünk az említett piros etap. Elég hosszú, nem túl meredek, és már van egy csepp a lábakban (kb. 2 ó) mire odaér az ember. Olyan emelkedő, hogy egyszerűen nem lehet nem tolni rajta. Párszor futottuk már, és mindig sikerült csontra leégetni egymást, szóval kircsi, szeretjük! Ezúttal sem okozott csalódást. Nem mondom, hogy lepergett előttem az életem, de azt tisztán láttam, hogy kezdik befűzni a szalagot... toltam, fújtattam, hörögtem, szóval ing gatya, de megérte. Előkelő pozícióban értünk fel lechattal oli mögött kicsivel, sőt én úgy láttam az én vállam előbbre volt egy hangyányit...  A történethez hozzátartozik, de persze egyáltalán nem számít, hogy lechat 15 órát edzett a héten, és saját zsíron futott...

6 hozzászólás

tapirka1014 5591 napja
tapirka1014 képe
eccer, ha újra nagy leszek, jöhetek én is?
Lúdtalp 5591 napja
Lúdtalp képe
Ha le tudsz lassulni 4:16-ról 6:00-6:30 környékére - bármikor :-)
szasza 5591 napja
szasza képe
ja, jó kis volt a mai. Nem tudtam, hogy ez a piros emelkedő ilyen jelentőségű. Hozzáteszem amikor futottam ezen az emelkedőn 3 évvel ezelőtt az első 3 alkalommal nem sikerült felfutnom rajta.
Ma persze szerencsém volt, indokolt volt a leállásom. Misi hívott :-) Köszi
lechat 5590 napja
lechat képe

"láttam az én vállam előbbre volt egy hangyányit...  "

volt ott másik váll, meg két láb is...nem kell szépíteni, egyszerűen hamarabb fejelted le a kutat, mint én! Ez van, majd legközelebb én is halálfejes kendőt kötök ...
Nyúl 5590 napja
Nyúl képe
Jobbulást, Lúdtalp! Azon gondolkodtam az írásodat olvasva, hogy amíg egy "normális" ember elgyöngülése  azt jelenti, hogy visszafekszik az ágyba, nálad pedig pont fordítva működik... pattansz és mész. Arról viszont nem meséltél, hogy így utólag jó döntésnek bizonyult-e... (?)
Lúdtalp 5590 napja
Lúdtalp képe
Óh, én is normális vagyok - a magam módján - csak "extreme" hiú. Ez a tulajdonságom szinte mindig legyőzi a hisztimet, miközben a józan eszemnek azt üzeni: "én vagyok az akaraterő, Te pedig a gyengeség!" :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2009-04 hó (2 bejegyzés)
2009-03 hó (1 bejegyzés)
2008-12 hó (5 bejegyzés)
2008-11 hó (3 bejegyzés)