Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 580 071 km-t sportoltatok
RunBaby

Kezd beállni a rendszer...

Szlanyinka | 2018-01-15 16:07:14 | Nincs hozzászólás!

...de nem is ezen van leginkább a hangsúly, hanem hogy az igényem is egyre nagyobb a mozgás iránt. Persze vannak olyan napok, mikor a hátam közepére nem kívánom. Kinek van kedve a sötétbe, hidegbe kimenni jégcsapot gyártani az orrára? De az érzés mikor lefutsz 10 kilométert és érzed, hogy megint tettél az egészségedért valamit, felbecsülhetetlen! 

Az elmúlt két hétben törekedtem rá, hogy rendszeresen és szépen fokozatosan növeljem az edzéseim hosszát és javítsam az eredményeimet. Futi tekintetében érzem, hogy egyre inkább tér vissza az erőm és könnnyedén veszem a kilométereket. Az úszás már egy keményebb dió, de nagyon tetszik, edzi a tüdőt, minden testrészt megmozgat, és teljesen kikapcsol.

A kilók tekintetében nem igazán akarja a mérleg, hogy lejjebb kússzon, de nem siettetem, egy célt már elértem, jobban érzem magam a bőrömben, az erőnlétem egyre-egyre javul. Kaja ügyileg a cukrot és a normál lisztet, laktózt száműztem. Imádok enni, és természetesen ennek a nagy szenvedélyemnek a futás is adott egy löketet. A minőségen már változtattam, most kicsit mennyiséget kell lecsökkenteni és meglátjuk az eredményt.

Szurkoljatok, hogy ne hagyjon alább a lelkesedésem, ugyanis februárban egy nagy kalandban lesz részem, amihez egy futóverseny is társul. Edzésre fel! Mindenkinek jó sportolást :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!