Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 580 079 km-t sportoltatok
RunBaby

Motiváció újratöltve

Szlanyinka | 2018-01-08 08:57:02 | 5 hozzászólás

Hirtelen felindulásból jutottam arra, hogy nekem nem csak futnom,megélnem,de az élményeimet mondatok formájában is meg kell örökítenem.

Sport múltam régre nyúlik vissza, mivel több évet kajakoztam, úsztam, kondiztam, éveket jártam spinningre, de a futást mindig "muszájból" és kedvetlenséggel űztem.

Közel 2és fél éve futok rendszeresebben, kisebb nagyobb elhajlásokkal. Először, 2015 végén kezdtem el kocogni, éppen egy betegségből jöttem kifele. Annyi erőm volt, hogy pár száz métert lefussak, aztán elfogyott a szuflám. Ezt követő évben már kisebb távokon is elindultam. 2016 végén a Garda-tavi félmaraton érmét is bezsebeltem, és imádtam. Talán ekkor kapott el igazán a futóláz.

Tavaly nagy elánnal kezdtem az évet. Fuss 2017ben 2017 kmt. Kb áprilisig lefutottam 800 kmt, majd lenyomtam a Viviccita félmaratont. Májusban következett a Tihanyi félmaraton, s az allergia szezonnak köszönhetően teljesen alább hagyott a lelkesedésem. Ez addig fajult, hogy hónapokat maradoztam el, a kilók jöttek fel rám, egyre tónustalanabb lettem, a kedvem is elment a sporttól.

Sokakban január elején fogalmazódott meg, bennem már decemberben, hogy ez így nem mehet tovább. Szükségem van az testi lelki egészség megőrzéséért, a lelki béke újjáépítésért a mozgásra.

Most már jó pár hete futok és futok. Új tervekkel, új vágyakkal, új sporttal, az úszással kiegészülve.

Hello Január! Run baby RUN:) 

5 hozzászólás

oldzubi 2260 napja
oldzubi képe

Sok sikert, kitartást, örömet hozzá!

necromedve 2260 napja
necromedve képe

Nagy elánt hagyd a csodába idén, törekedj arra, hogy allergiaszezonban is csinálj valamit.  Úszás akkor pl nagyon jó lesz majd. Hajrá!

Szlanyinka 2260 napja
Szlanyinka képe

Köszönöm szépen! Most kicsit kicsit okosbban megyek neki az idei évnek. Az úszást mindenképp favorizálom:)

 

Zsebenci 2258 napja
Zsebenci képe

Kitartást 'Annácska'! :) És ha már így megtaláltalak, ismét mehetnénk együtt spinningre, találtam egy jó edzőt! ;) 

Szlanyinka 2257 napja
Szlanyinka képe

Köszi Bogi cica:)Most a futi az első,majd olvasd a bejegyzésem,és megtudod miért.De valamikor tolhatunk egyet;)puszzzzzii

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!