Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 857 068 km-t sportoltatok
delirium
orfű
lzszabo | 2008-04-26 17:17:11 | 4 hozzászólás

előtte...

nem is tudom, eddig nagyon akartam ezt a versenyt, de már annyira el vagyok már bizonytalanodva, hogy nem is tudom. egyelőre még azt sem nagyon tudom, hogyan fogok lejutni. haverom, aki szintén jönne, most viszakozik, ő sem tudja, hogy menjen-e. részemről az érzések vegyesek. elég furcsa érzés lesz ott állni a sok magabiztos profi között. miközben én is ugy teszek majd. megaztán egyedül fogom magam érezni. ez szinte biztos így lesz, így volt faddon is trián, így volt györben is a duán. pedig már hozzá szokhattam volna. leginkább ideges vagyok, nehéz a pálya. elég nagy problémát okoz az is, hogy hiányozni fog a zene a futásból, a tekerésből. nem tudom hogy sikerült-e felkészüni rendesen. pedig az idén eddig letekert km-ek magukért beszélnek. még sem érzem azt a magabiztosságot, amit akkor éreztem, mikor kitaláltam ezt az egészet. nyomasztó az is, hogy alig van már hátra idő holnapig, és alig van idő a sziget-triatlonig.

a cuccok már összekészítve, bicó tiszta, kerekek jók, fék fog, a váltó ugyan kattog egy kicsit, de tökéletes; bukó megvan, csuka a táskában. minden kész.

4 hozzászólás

eftomi 5835 napja
eftomi képe
Akkor más nem maradt hátra: HAJRÁ!
lzszabo 5835 napja
lzszabo képe
köszi! asszem erre most szükségem volt. hajrá...
Amatőr 5835 napja
Amatőr képe
A saját célodhoz kell mérni a feszültséget: ha elérhetőek a vágyaid, illetve önmagadhoz méred a teljesítményt, akkor egészséges az aggódás. :)
Ha a profikat akarod legyőzni, akkor valós az aggodalmad, bár ők sem gépek. HAJRÁ EDZÉSONRUN csapattag! :)
pen 5835 napja
pen képe
Uhh, ha jól látom, már Neked is csak két óra a rajtig! Hajrááááá!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2009-06 hó (1 bejegyzés)
2008-08 hó (2 bejegyzés)
2008-06 hó (2 bejegyzés)
2008-04 hó (3 bejegyzés)
2007-12 hó (1 bejegyzés)