Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 959 645 km-t sportoltatok
Egészséges életmód
Kalandozás Dedinkybe
anesth | 2008-10-24 19:50:23 | Nincs hozzászólás!

Ma nagyon élménydús túrán vettem részt a barátaimmal. Szlovákiába mentünk át és ott Dedinkyben másztunk meg egy hegyet. Olyan túraútvonal volt, ahol egyrészt patakocska mentén köveken, másrészt meredekebbnél meredekebb vaslétrákon kellett felküzdenünk magunkat a hegyre. Nagyon élvezetes volt. A csapatunk 1-2 tagja először a létrákat meglátva megijedt, szídta a szervező társunkat, aztán az első létramászás után rákapott az ízére és élményként mászott tovább.

Mindenkinek ajánlom a túrát. Szuper volt. Próbáljátok ki! Képeket később teszek fel. 12 km-t mentünk, mely nekem kicsit kevés volt. Ez már jó jel gondolom. A futások csak erősítenek.
Az időjárás is gyönyörű volt, a táj meg csodaszép.

 

Első 10 km-em teljesítve
anesth | 2008-10-19 20:12:03 | 11 hozzászólás

Ma sikerült lefutnom életem első 10 km-es versenyét. Budapesten a futógálán. A szervezés tökéletes volt. A hangulat és az időjárás is kiváló. A magam elé kitűzött 70 percből végül 66 perc 50 másodperces eredménnyel végeztem. 5 km- nél volt egy kis holtpontom, de túljutottam rajta hamar. Nagyon jól éreztem magam.

Új volt nekem minden. A chip feltételével is elszórakoztam egy ideig. :-) Hazafelé már arra gondoltam, hogy most már az első félmaratonomra kell készülnöm és közben jövőre sem hagyom ki ezt a 10 km-es versenyt, mert akkor már az önmagam eredményének megjavítása lesz a cél.

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást, jó tanácsokat. A jövőben is szükségem lesz rá.

Kaptam szép emlékérmet, melyre büszke vagyok. :-)

ű

Első 10 km-em
anesth | 2008-10-16 21:18:03 | 5 hozzászólás

Most vasárnap fogom lefutni életem első 10 km-es versenyét, melyet izgalommal várok. Még holnap futok egy hosszabb távot edzésként, aztán már csak a versenyen futok. Szombat a pihenésé. Minden jó tanácsot szívesen veszek. :-)