Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 927 033 km-t sportoltatok
Egészséges életmód
 letaglóztak a vírusok
anesth | 2007-01-22 15:37:00 | 4 hozzászólás

Ismét rákényszerülök egy hosszabb pihenőre, mivel bekaptam valami fránya vírust és azzal küzdök. Nagyon levágott a lábamról. Több napjamagas lázam van és nagy izomfájdalmaim. Várom, hogy meggyógyuljak és tudjam folytatni a futást, de nem lesz könnyű, ahogy érzem most magam. Nagyon gyenge vagyok...

Vigyázzatok magatokra! Kerüljétek el a gonosz, alattomos kórokozókat és kitartó edzést kívánok mindenkinek.

Gulicska
anesth | 2007-01-14 16:15:42 | Nincs hozzászólás!

Már rég írtam a blogomba, mivel a vizsgaidőszakom lekötött nagyon. Visszatértem a futáshoz, no meg ebben a jó időben még bringáztam is egyet tegnap. Ma pedig 13 társammal együtt kirándultunk a Bükkben. 12 km-es gyalogtúra lett a mai nap eredménye 550 m szintemelkedéssel. Gyönyörű helyeken voltunk. Több kilátó tetején is üldögéltem ma. Szeretek a magasban a szép kilátásban gyönyörködni. Valahogy megnyugtat, erőt ad. Szóval nagyon jól éreztük magunkat és kellemesen elfáradtam. Rendes tempóban mentünk, ami felért egy futással is. Útvonal: Miskolc-Majális Park- Lillafüred a Molnár sziklát érintve- Fehérkőlápa /idefelé volt egy nagy, hosszú, meredek szakasz, ahol a szívem úgy dobogott, mintha erőteljesen futnék/-Gulicska /felejthetetlen kilátással: a Tátrát is látni lehetett/-Majális Park.

Végig erdei utakon mentünk. Csodálatos nap volt. Most már kezdődhet a hét, mindent kibírok, főleg, hogy a futást sem hanyagolom el, hiszen célom a félmaraton.

Üdv mindenkinek!