Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 927 490 km-t sportoltatok
Egészséges életmód
Visszatértem!!!
anesth | 2006-12-17 20:07:04 | 1 hozzászólás

Végre futottam újra. Kicsit el voltam tűnve, mert kétnaponta ügyeltem, sokat dolgoztam és tanulnom is kellett, na meg a bevásárlás. Mivel holnap két tantárgyból is vizsgázom, ez a hétvégém tömény tanulással telt, s ezt megunva este rászántam magam egy kis agypihentető futásra, amely nagyon jó volt. Most már folytathatom az agytágítást frissebben.

Holnaptól vizsgaidőszak , s mivel szabadságon leszek, több időm marad a sportra. Folytatom amit elkezdtem: a felkészülést egy esetleges tavaszi félmaratonra. Ha tavaszra nem sikerül a felkészülés, marad a nyár, ősz. De meg fogom csinálni.

most megyek még átismételni a holnapi vizsgaanyagokat, aztán pihi.

Mindenkinek kitartó edzést, szép estét és a vizsgázóknak egy nagy kalappal!Hajrá! Sziasztok!

El vagyok havazva :-(

anesth | 2006-12-03 18:36:07 | Nincs hozzászólás!

Sajnos mostanában nem voltam futni, mivel el vagyok havazva. A szakdolgozatom, a közelgő vizsgáim, a sok ügyelet, munka... Sorolhatnám. Szét vagyok kissé peregve. Hogy lesz ebből tavasszal félmaraton?! most már holnaptól szorítok időt a futásra, edzésre. Ma azért egy kisebb gyalogtúrán voltam a Bükkben. Geocatch-ingeztünk. Életem első ládikóját megtaláltam. Nagyon jó volt.

December 16.-án lesz egy 32 km-es gyalogtúra, melyre menni fogok a barátokkal. Már várom, de hogy fogom bírni, amikor legutóbb a 24 km is sok volt?! meglátjuk.

Addig meg megpróbálok többet futni, mint mostanában.

Jó edzést mindenkinek!