Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 748 km-t sportoltatok
Hat err nem gondoltam

Hat err nem gondoltam

lukacslaszlo | 2013-10-07 22:21:39 | Nincs hozzászólás!

Reggel ugy gondoltam, hogy ma futok egy lazat.Aztan este ugy alakult, hogy a fiamat el kellett vinni edzesre Tatabanyara......es ha mar ott vagyok - ki tudja.......szoval akkor irany a szauna, hiszen a viz hideg. Ugyan nem nagyo, de egy nyitott uszodaban, hamar lealltal beszelgetni egy szal pulcsiban....Szoval szauna. 

Amikor kozeledtunk Tatabanya fele, mar megfordult a fejemben, hogy talan jo lenne egy hosszabbat uszni. Gondoltam, legyen 3000m.

Ahogy kijottem jol atmelegedve a szauna utan a gozbol, es leusztam az elso 200-t, mar kesz volt az elhatarozas. Petinek 8-ig tart az edzes, addig kb belefer 5000. Ok. Kibirom? Hat nem is fizikailag, hanem fejben? 1000 vegyes, na megegysze, na megegyszer, na, akkor most 2000 gyors - kb Peti addigra vegez. Kicsit kicsusztam, de Peti is onszorgalombol repetazott. Mennyi van meg neked?, kerdeztem. Meg 600 - volt a valasz.Ok. Usszunk egyutt.Lazan es dinamikusan, lenduletesen ment. Menetkozben megfordult a fejemben :Vajon menne a 10 km? Fizikailag valoszinuleg, de fejben......

Talan lesz meg modom a heten uszni egyet. Ha igen, akkor 3 km lesz a cel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!