Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 897 835 km-t sportoltatok
Hiverblog
mindenféle
Hiver | 2006-09-19 22:48:23 | 1 hozzászólás

rég jártam itt, úgyhogy sokminden van, címszavalban, időrendben:

Már megint beteg voltam, nem nagyon, csak éppen eléggé zavaróan. Sajna már-már mondható, hogy a "szokásos" hányingerig-köhögős, 3-4 hétig húzódós. Na így futni se nagyon lehet, ld. az edzésnaplómat :o(

BBP: mikor már kezdtem letenni róla, hogy csapatom lesz (idő hiányában én tuti nem szervezek, meg nem is akartam rá sokat - nev.díj+szállás+egyebek van vagy 40-50e - költeni), jött egy telefon KK-tól (2002-ben 2., 2003-ban 3.-ak voltunk együtt - akkor idén 6.-ak leszünk? még reális is...), h üresedés van a lánycsapatban. Hátperszehogyigentmondtam! Pedig már éppen ott tartottam, h lemegyek én egyedül is, és minden nap futok 1-1 szakaszt, aztán meg belevetem magam a fílingbe :o) De így még szuperebb, most aztán turbózhatom magam ezerrel. Erreföl futottam is hétvégén 2 említésre méltót, tegnap pihinap volt, ma viszont ihletett-egésznapitthonrajzolós-nemfutós napom volt, ejnyebejnye. Holnap meg foci van este, sztem de. csak KF lesz, csütörtökre csúszik az 500-azás.

Nagyi: hogy ne örüljek annyira a fenti híreknek, azért a másik oldalról jött a pofon: nagyi tegnap reggel elment :o((( Borzasztó ezt leírni, még akkor is, ha szép hosszú életet élt, és nem ért minket váratlanul a dolog: 1 hét teljes legyengülés (már nem tudott felkelni) után szenvedés nélkül szenderült örök álomra a saját ágyában. (Én is így, álmomban szeretnék meghalni.) Igaza volt, én se hagytam volna magam kórházba vinni. Nincs több nagyszülőm :o( Szép utat, nagymama!

Munka: jönnek a feladatok ezerrel, érdi családiház átépítés, ebbe ma sikerült belelendülnöm végre érdemlegesen, alig tudtam elengedni az egeret, annyira :o) (tegnap csak ültem a gép fölött és nem haladtam...) Aztán van a lépcsőházas téma, ahol SOS kellett vmit alkotni, úgy, h 2 másik építész tervét már visszadobták. Nos siker, már meg is bíztak a medence-rész tervezésével is :o) Aztán kéne csinálni a parkolóház konszignációt is, meg elkezdeni beszélgetni Pistiékkel a KP-i házról. Jó a marketingem, köszi Tig! :o)
És mindezek mellett még a Graphiba is kéne menni.

11 nap múlva ilyenkor meg már Párizsban leszünk, de addig még egy csomó mindent el kell intézni hozzá.

1 hozzászólás

sepi 6425 napja
sepi képe

BBP: :-)
Nagyi: :-(((((
Munka: :-)
Párizs: :-)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2011-12 hó (1 bejegyzés)
2008-11 hó (5 bejegyzés)
2006-09 hó (1 bejegyzés)
2006-08 hó (3 bejegyzés)