Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 872 255 km-t sportoltatok
Egy másik perspektíva

Az embernek azonosnak kell lennie önmagával

Okszana | 2017-06-15 10:36:01 | 2 hozzászólás

Kedves Olvasóm!

A tegnap esti futásom hosszú idő óta az első volt, szóval ezt az "újrakezdéshez" sorolom.

Mostanában elég sokminden az újrakezdés, illetve a változás jegyében zajlik: 3 hónapos múlt a kislányom, aki egy angyal. Ismét fontossá váltam saját magam számára. Teljesen más ez az élet, mint anno az első lányom születésénél. Talán az életkor is teszi. Másként látok dolgokat.

Más anyuka vagyok, és az életemben fontos a mozgás. Kondizok, bringázok és futok újra. Kedden megtaláltam az első tökéletes bringaútvonalat a családommal, aztán tegnap este felkerekedtem, és lefutottam 5 km-t. Nem egy világmegváltó idő alatt, de lefutottam. Igazából csak nekiindultam, és ennyi volt bennem. Nem volt idő és távolság eldöntve, csak futottam. Visszajött az érzés, nagyon szabadnak éreztem magam Király

A tegnapi mottóm: 

"Van egy régi mondás, miszerint, ha meghalok, akkor az elképzelt Jóisten nem azért fog felelősségre vonni, hogy miért nem lett belőlem Assisi Szent Ferenc, hanem azért, hogy miért nem voltam önmagamhoz hű, hiteles...Ezért felelek! Nem kell szentnek lenni, de az embernek azonosnak kell lennie önmagával."

Legyen szép napod Vigyor!

2 hozzászólás

Cousteau 2501 napja
Cousteau képe

Hajrá, hajrá!

Sok ilyen örömfutást!

bushman 2498 napja
bushman képe

Mégtöbb ilyen írásod olvasnám, mert természetesen- jól írsz. Eggyel nem értek egyet: "elképzelt Jóisten" Üdv és így tovább!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!