Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 660 498 km-t sportoltatok
Futógépház
Másnapos tűzőnapos...
sepi | 2006-09-23 17:27:01 | 1 hozzászólás

A tegnapi jól sikerült tempófutás után sikerült teljesen rosszul folytatnom a napot. Sikerült semmit sem ennem egész nap este meg jött a buli a kollégákkal. A bulival még nem is lett volna baj, de a bulin volt tequila is, ami már inkább okozott némi bajt. No nem a hangulatomban, mert ott minden rendben volt, de a gyomrom és a fejem még most sem az igazi.Smile Aludnom sem sikerült sokat, meg ölelgettem pár percig némi fürdőszobabútort is. Pen azért segített és kirugdosott délben a terepre. Az első két kili simán felért egy maraton utolsó két kilijével.
Tűzött a nap és a fejem, a lábaim meg nem akartak mozdulni sem, nemhogy emelkedni. Aztán valahol 2 és 3 kili között elkezdett nem rosszul esni 4 körül pedig már kifejezetten élveztem. Nem állítom hogy teljesen helyrehozott a futás, de hogy nagyon sokat javított rajtam az tuti.
Azért nem csinálok belőle rendszert szerintem..

Jó hétvégét mindenkinek...

3 a magyar igazság...
sepi | 2006-09-21 18:43:04 | Nincs hozzászólás!
Vagyis a héten már háromszor voltam edzeni, mi több a 4. napon meg volt egy jó kis erősítés. Ráadásul holnap reggel is tervezek egy futást, ami azt jelenti, hogy minden egyes reggel csinálok valamit. Végre valahára.Smile Nagyon remélem, hogy kitart a lendület jövő augusztus végéig:-)

Az Online Edzésnapló fejlesztésére sajnos nem sok időm maradt, de jó hír, hogy nemsokára elmegyek egy hét szabira és akkor majd jönnek az újdonságok csőstül.

Úgy látom a nyereményjáték is pozitív fogadtatásra talált, úgyhogy valószínűleg meg fogjuk tartani eme szokásunkat a jövőben is. 5letünk van bőven...
Szép laza futás
sepi | 2006-09-09 15:23:09 | Nincs hozzászólás!

Kimentünk ma pennel egy kis laza futásra. 8 és fél kili lett 6 perces tempóban kb és nagyon jól esett. A legjobb mégis az volt, hogy egyre inkább visszajön a motivációm a futáshoz. A hétköznapok még nehezek a sok meló miatt. Reggel még, este már fáradtnak érzem magam.Smile Nyilván ez amiatt is van, hogy még minden vagyok csak igazán fitt nem. Azért szép lassan alakul majd remélem.  Holnap még tekerünk egy nagyot, esetleg lesz egy nagyon rövid laza futás is. Azt mondjuk már látom, hogy a B-Bp csak ábránd marad idénre. No majd jövőre.
Viszont idén kellene még egy félmarcsit futni valahol, ami valószínűleg az évadzáró lesz.
Meglássuk.
Jó edzést mindenkinek.

A sötét oldal megjelenése...Smile
sepi | 2006-09-02 10:00:27 | 1 hozzászólás
Tegnap leveleztem akibácsival, a sötét Mont Blanc oldal egyik legjelesebb képviselőjével. Felmerült, hogy a régi szép idők emlékére indítanunk kellene egy csapatot a Bécs-Budapesten Online Edzésnapló színekben. Pár apró probléma van csak. A legnagyobb, hogy nem sokat futottam idén. Sebaj mondom nekibuzdulva, van még majd 2 hónap, ami alatt ha csúcsformába nem is, de azért nagyjából félformába tudnám hozni magam. Egyszóval túlélném a versenyt.Smile
Mindjárt be is vittem magamnak egy edzéstervet október végéig. Nézegessétek ha érdekel. Heti 4 futás van benne, a végén már töb 20 fölötti futással. Úgy gondolom így is én lennék a leggyengébb láncszem.

Végülis abban maradtam magammal hosszas vitatkozás árán, hogy lenyomom az első 3 hét edzést és a végén döntök, hogy menjek-e. Így még pont be tudunk majd nevezni.

Ma éjjel nagy iwiw db átállás miatt úgyis fent kellett lennem, ezért mindjárt meg is csináltam az oldalról szóló statisztikát. Pont most raktam ki pár perce. Bejelentkezéshez kötött a dolog, de lehet, hogy ezt még átgondolom. (iwiw átállás is sikerült úgy néz ki, úgyhogy elég sikeres este volt lekopogom, csak álmos vagyok).

No jó edzést a hétvégére mindenkinek...

Hamarosan kiderül....

sepi | 2006-09-01 05:37:50 | Nincs hozzászólás!

hogy sikerült-e magam rávenni egy reggeli futásra....Smile
Pro:
Nagyon szeretnék már futni egyet, mert elég gáz volt ez a hét
Sikerült felébrednem elég korán
Mindjárt elolvasom a motivációs cikket
Kontra:
Hideg van
Korán van
Álmos vagyok
Éhes vagyok
Szomjas vagyok
Meg egyébként is vonz az ágySmile

Hamarosan kiderül! Ma délelőtt az Online Edzésnaplón! Tadaaaaa!Smile

(Látszik nagyon reggel van, hogy ilyeneket blogolok)

Másfél órával később.... (olyan vagyok mint egy szappanopera)

És igen!Smile Még nem is volt nagy küzdelem. Mire összeszedtem magam és egy kicsit lenyújtottam igen szép idő lett odakint, úgyhogy mentem minden probléma nélkül. Laza 6-os lett belőle, nagyon jól esett, a végén már picit melegem is volt. Még a végén visszaszokok a reggeli futásokra.Smile

2010-10 hó (1 bejegyzés)
2008-05 hó (1 bejegyzés)
2007-11 hó (3 bejegyzés)
2007-10 hó (1 bejegyzés)
2007-06 hó (1 bejegyzés)
2007-05 hó (1 bejegyzés)
2007-03 hó (4 bejegyzés)
2007-02 hó (4 bejegyzés)
2006-11 hó (3 bejegyzés)
2006-10 hó (3 bejegyzés)
2006-09 hó (5 bejegyzés)
2006-08 hó (8 bejegyzés)
2006-07 hó (5 bejegyzés)
2006-05 hó (9 bejegyzés)
2006-04 hó (1 bejegyzés)